Posted on: May 5, 2020 Posted by: James Comments: 0

I’ve been taking a great deal of interest in the goings on at a house just over the back of mine.   They began a programme of building upwards and ouwards by moving on up into the loft and with a specialist converting team, replacing the original roof supports and had beautiful velux roof lights installed.  Then the garage was converted to g – both doors taken off, replaced by walls and windows identically matching the lounge.  But for me the piece de resistance is the most recent project – combining the kitchen, utility and building out to the farthest part of the family room which now sports the most beautiful and energy efficient powered bifold sectional doors right the way across the back of the house.  This was subject to a massive planning department investigation when first applied for – maybe from a safety and security aspect.  The view from their newly expanded kitchen cum social & dining area is spectacular too – over fields down to the nearby village in a dip.  Fantastic job jobbed!